Råmarinert flatbiff av rein



Råmarinert flatbiff av rein oppskrift.
Fotograf: Mari Svenningsen
Flatbiff av rein er utrolig mørt. Kjøttet egner seg godt både helstekt eller i skiver som biff, eller i en forrett som her. I denne retten får det naturlige viltkjøttet selskap av en skarp og smakfull saus med asiatisk preg.

Oppskriften inneholder 116 Kalorier, 16 g Karbo, 10 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Råmarinert flatbiff av rein er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 3447 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
200grflatbiff av reinsdyr eller reinsdyrfilet
1dlsoyasaus
50grsukker
0,5stkfinhakket rød chili
0,25stkfinhakket rødløk
5grfinhakket ingefær
0,5stksitron, saften
0,5stklime, saften
2ssfinhakket frisk gressløk




Næringsdeklarasjon for Råmarinert flatbiff av rein!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier116.07140.88Kcal
Protein9.7611.85gram
Karbohydrat15.6418.98gram
Kostfiber0.350.42gram
Fett1.531.86gram
Mettet fett0.620.75gram
Salt4.104.98gram
Pris på oppskriftenKr 20.75Kr 25.19Kroner
Hele oppskriften veier486 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo53,89 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1. Renskjær flatbiff av rein. Legg flatbiff over på et dobbelt lag med plastfolie.
2. Brett plastfolien over kjøttet og rull forsiktig, mens du strammer til på sidene.
3. Snurr rullen ytterligere, og brett inn endene slik at rullen blir fast og jevn. Gjenta eventuelt prosessen på neste kjøttstykke.
4. Legg rullene i fryseren over natten. Ta opp de dypfryste rullene og la dem ligge i kjøleskapet i ca. 15 minutter før du skjærer dem.
5. Kok opp soyasaus og sukker. Når sukkeret er oppløst, ha i chili, rødløk og ingefær. La det trekke på svak varme i 5 minutter. Avkjøl. Smak til med sitron- og limesaft og finhakket gressløk.
6. Skjær rullen i løvtynne skiver med oppskjærmaskin, eller så tynt du kan med en skarp kniv. Legg skivene direkte på et fat. Ha sausen over kjøttet noen minutter før servering. Pynt eventuelt med vårløk eller gressløk.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 32247)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Innlagt dato:2015-12-27
Oppdatert dato:2015-12-27


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Reinsdyrterrin med syltede grønnsaker.Reinsdyrterrin med syltede grønnsaker.
Denne retten har 104,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Indrefilet av rein med kålrotpuré.Indrefilet av rein med kålrotpuré.
Denne retten har 189,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gravet reinsdyr med mandelpotetsalat.Gravet reinsdyr med mandelpotetsalat.
Denne retten har 115,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrfilet med karamellisert blomkålpure.Reinsdyrfilet med karamellisert blomkålpure.
Denne retten har 153,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,96.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrtartar.Reinsdyrtartar.
Denne retten har 92,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrcarpaccio.Reinsdyrcarpaccio.
Denne retten har 201,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 28,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gravet reinsdyrfilet med rødløkskompott.Gravet reinsdyrfilet med rødløkskompott.
Denne retten har 106,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bruschetta med kremost og reinsdyrskav.Bruschetta med kremost og reinsdyrskav.
Denne retten har 239,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyr tataki.Reinsdyr tataki.
Denne retten har 107,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 26,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Råmarinert flatbiff av rein.Råmarinert flatbiff av rein.
Denne retten har 116,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.