Paprikasuppe





Paprikasuppe inneholder 25 Kalorier, 4 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Paprikasuppe har beregnet å ha følgende allergener Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Paprikasuppe er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
100grris (hurtigkokt)
0,5sssuppekrydderIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tspaprikapulver
1,5litervann eller lys kraft
1dashsalt
1stk storrøde paprika
1stk storgrønne paprika
2stkpurrer
2stang(stenger)selleri
2stkgulrøtter
2stktomater
1dlhvitvin
hakket persille til pynt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Paprikasuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier25.14184.75Kcal
Protein0.735.36gram
Karbohydrat4.2431.16gram
Kostfiber1.067.79gram
Fett0.100.73gram
Mettet fett0.020.15gram
Alkohol0.32 %
Salt0.070.49gram
Pris på oppskriftenKr 2.07Kr 15.21Kroner
Hele oppskriften veier2 940 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vann (eller kraft), ris og krydder.

Tilsett salt og renset, hakket paprika.

Skjær purrene i fine ringer, hakk sellerien, riv gulrøttene og flå og hakk tomatene. Ha alt i gryten.

La det hele småkoke til grønnsakene er møre, ca 30 minutter og risen er kokt ut.

Tilsett hvitvin og smak til med krydder.

Dryss hakket persille over og server suppen rykende varm.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7090)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Lesere: 4347 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.