Parfait av ferskvannskreps inneholder
169 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Parfait av ferskvannskreps har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Parfait av ferskvannskreps er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Parfait av ferskvannskreps!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 168.72 | 211.37 | Kcal |
Protein | 8.45 | 10.59 | gram |
Karbohydrat | 3.73 | 4.67 | gram |
Kostfiber | 0.20 | 0.25 | gram |
Fett | 12.55 | 15.72 | gram |
Mettet fett | 7.49 | 9.38 | gram |
Alkohol | 0.95 % | | | |
Salt | 1.31 | 1.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.75 | Kr 17.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 002 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hyse, laks eller ørret avkjøles i fryseren til de begynner å fryse. Hakk fisken i hurtighakkeren med den bløtede loffen, hvor vannet er presset ut for hånd. Tilsett salt og pepper.
Kjør massen i 30 sekunder. Tilsett så eggehviten og fløten. Kjør til dette blir en luftig og fin masse. Ha massen i en bolle og rør i den piskede fløten og krepskjøttet samt 1 ss dill.
Kle en 1 ½ liter kakeform med kraftig kjøkkenfilm på innsiden. Fyll i farsen. Bank formen litt på kjøkkenbenken slik at eventuelle luftbobler forsvinner. Stryk glatt på toppen med en stekespade. Legg også plast på toppen. Pakk deretter hele formen så tett som mulig i aluminiumsfolie.
Stekes i langpanne i vann på 170 C i 45 minutter. Avkjøles i kjøleskapet i 10-12 timer.
Smelt gelatinen i en kjele. Tilsett hvitvin og 1 ss hakket dill, må ikke koke. Ta parfaiten ut av formen. Fjern plasten. Legg den på rist, tørk godt.
Pensle geléen over i flere omganger. Anrett på tallerken eller fat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4165 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7944)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift