Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Parfait av ferskvannskreps oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Parfait av ferskvannskreps



Parfait av ferskvannskreps inneholder 169 Kalorier, 4 g Karbo, 8 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Parfait av ferskvannskreps har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Parfait av ferskvannskreps er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
100grhyse, skinn- og benfri og kuttet i terninger
100grørret eller laks, halestykke, skinn og benfri i terninger
1tssalt
0,5tshvit pepper, nykvernet
2stkeggehviter
50grloff uten skorpe, bløtlegges i 1 dl melk
1dlfløte
2dlpisket fløte
1dlhvitvin, fyldig
2blad(er)gelatin
250grferskvannskrepskjøtt, kokt
2ssdill, hakket




Næringsdeklarasjon for Parfait av ferskvannskreps!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier168.72211.37Kcal
Protein8.4510.59gram
Karbohydrat3.734.67gram
Kostfiber0.200.25gram
Fett12.5515.72gram
Mettet fett7.499.38gram
Alkohol0.95 %
Salt1.311.64gram
Pris på oppskriftenKr 13.75Kr 17.23Kroner
Hele oppskriften veier1 002 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hyse, laks eller ørret avkjøles i fryseren til de begynner å fryse. Hakk fisken i hurtighakkeren med den bløtede loffen, hvor vannet er presset ut for hånd. Tilsett salt og pepper.

Kjør massen i 30 sekunder. Tilsett så eggehviten og fløten. Kjør til dette blir en luftig og fin masse. Ha massen i en bolle og rør i den piskede fløten og krepskjøttet samt 1 ss dill.

Kle en 1 ½ liter kakeform med kraftig kjøkkenfilm på innsiden. Fyll i farsen. Bank formen litt på kjøkkenbenken slik at eventuelle luftbobler forsvinner. Stryk glatt på toppen med en stekespade. Legg også plast på toppen. Pakk deretter hele formen så tett som mulig i aluminiumsfolie.

Stekes i langpanne i vann på 170 C i 45 minutter. Avkjøles i kjøleskapet i 10-12 timer.

Smelt gelatinen i en kjele. Tilsett hvitvin og 1 ss hakket dill, må ikke koke. Ta parfaiten ut av formen. Fjern plasten. Legg den på rist, tørk godt.

Pensle geléen over i flere omganger. Anrett på tallerken eller fat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7944)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 4092 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grillet piggvar og lettrøkt sjøkreps med blomkålkrem og sjøkrepssitrongresskum.Grillet piggvar og lettrøkt sjøkreps med blom.
Denne retten har 169,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skalldyr med sitrus til forrett.Skalldyr med sitrus til forrett.
Denne retten har 101,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt sjøkreps.Ovnsbakt sjøkreps.
Denne retten har 312,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 30,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.