Pasta Casarecce La Collezione Barilla inneholder
161 Kalorier,
23 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Pasta Casarecce La Collezione Barilla har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta Casarecce La Collezione Barilla er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3630 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta Casarecce La Collezione Barilla!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 161.26 | 468.14 | Kcal |
Protein | 5.48 | 15.91 | gram |
Karbohydrat | 22.81 | 66.22 | gram |
Kostfiber | 2.54 | 7.37 | gram |
Fett | 4.78 | 13.88 | gram |
Mettet fett | 0.67 | 1.95 | gram |
Salt | 0.12 | 0.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.51 | Kr 27.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 161 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 56,57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok brokkolien i 5 minutter, hakk opp sardinene, skjær paprikaen i strimler og del tomatene i to. Fres løken i litt olje og ha i sardiner, tomater og paprika. Stek det hele på svak varme i seks minutter.
Skjær brokkolien i biter og hell den i pannen, la det koke sammen med resten i noen minutter. Bland gressløken sammen med olivenoljen i en foodprosessor. Kok opp 4 liter vann, tilsett 2 ss salt og Casarecce. Når det har kokt i 12 minutter, hell av vannet og bland pastaen med sausen.
Smaksett med gressløk og olivenoljeblandingen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elsa's hjemmeside
(Intern: 16746)
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-12-22
Oppdatert dato:2003-12-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift