Pastaelger med pesto og kylling inneholder
225 Kalorier,
17 g Karbo,
13 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Pastaelger med pesto og kylling har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pastaelger med pesto og kylling er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6278 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pastaelger med pesto og kylling!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 225.04 | 739.41 | Kcal |
Protein | 12.75 | 41.89 | gram |
Karbohydrat | 16.94 | 55.66 | gram |
Kostfiber | 1.12 | 3.68 | gram |
Fett | 11.56 | 37.98 | gram |
Mettet fett | 6.01 | 19.75 | gram |
Salt | 0.26 | 0.84 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.63 | Kr 25.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 986 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
* kok pastaelgene som anvist på pakken
* skjær opp filetene i små terninger og stek i panne
* kutt opp basilikum og tilsett kyllingen sammen med salt og pepper. Legg over i en skål når ferdig.
* Skjær champignon i små biter og stek de i olivenolje. krydre med salt og pepper.
* bland pasta, kylling og champ. i en kjele og rør inn pesto og fløte.
* hell blandingen i en ovnfast form og legg brieost-biter over.
Stek på 200 grader i ovnen til osten er gylden. Smaker godt med hvitløksbaguette til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ingeborg Sofie Andersen
(Intern: 2118969626)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Italia
Innlagt dato:2007-05-22
Oppdatert dato:2007-05-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift