Fotograf:
Kylling.no
Kyllingkjøttdeig carbonara inneholder
172 Kalorier,
16 g Karbo,
10 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Kyllingkjøttdeig carbonara har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingkjøttdeig carbonara er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,1 poeng fra 8 lesere
Lesere:
23313 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingkjøttdeig carbonara!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 172.38 | 628.22 | Kcal |
Protein | 9.77 | 35.61 | gram |
Karbohydrat | 15.76 | 57.44 | gram |
Kostfiber | 1.47 | 5.36 | gram |
Fett | 7.48 | 27.26 | gram |
Mettet fett | 3.36 | 12.25 | gram |
Salt | 0.14 | 0.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.40 | Kr 23.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 458 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek kyllingkjøttdeigen i to omganger, slik at den blir stekt og ikke kokt. La den gjerne være i litt store biter, slik at den forblir saftig. Krydre med salt og pepper.
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Stek aspargesen i stekepanne 3-4 minutter. Tilsett cherrytomater, vårløk og hvitløk. Smak til med sukker, salt og pepper. Sukker gir sødme til tomatene. Ha den stekte kjøttdeigen tilbake i pannen og bland sammen.
Sil av vannet på pastaen. Pisk sammen eggeplommer og matfløte og hell blandingen over den varme pastaen. Rør godt om. Bland pasta, kjøtt og grønnsaker.
Anrett alt på tallerkener, riv over parmesan og pynt med basilikum.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 22041)
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-23
Oppdatert dato:2006-05-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift