Fotograf:
Barilla
Fusilli Verde, Fusilli med broccolisaus, kylling og bacon inneholder
235 Kalorier,
21 g Karbo,
10 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Fusilli Verde, Fusilli med broccolisaus, kylling og bacon har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fusilli Verde, Fusilli med broccolisaus, kylling og bacon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5097 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fusilli Verde. Fusilli med broccolisaus. kylling og bacon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 235.23 | 799.90 | Kcal |
Protein | 10.48 | 35.64 | gram |
Karbohydrat | 21.41 | 72.80 | gram |
Kostfiber | 2.31 | 7.86 | gram |
Fett | 11.45 | 38.94 | gram |
Mettet fett | 2.44 | 8.30 | gram |
Salt | 0.36 | 1.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.83 | Kr 19.82 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 360 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,4 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Begynn med å koke hele broccolihodet, og kok opp rikelig med saltet vann til pastaen i en annen kjele. Skjær baconet i strimler og stek det sprøtt.
Ta opp bitene og la dem hvile på litt tørkepapir. Ta av kjøttet på kyllinglårene og skjær det i mindre biter.
Bland resten av broccolien med pestosaus i en husholdningsmaskin og smak til med salt, pepper og basilikum.
Kok pastaen som angitt på pakningen og bland pastaen med sausen. På toppen har du kyllingbitene, bacon og noen broccolibuketter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Barilla
(Intern: 27495)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-28
Oppdatert dato:2010-09-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift