Pesto boller inneholder
326 Kalorier,
28 g Karbo,
7 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Pesto boller har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pesto boller er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Pesto boller med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 325.61 | 2 437.03 | 203.09 | Kcal |
Protein | 7.10 | 53.14 | 4.43 | gram |
Karbohydrat | 28.46 | 213.01 | 17.75 | gram |
Kostfiber | 1.73 | 12.95 | 1.08 | gram |
Fett | 19.99 | 149.62 | 12.47 | gram |
Mettet fett | 3.58 | 26.79 | 2.23 | gram |
Salt | 0.75 | 5.60 | 0.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.50 | Kr 33.68 | Kr 2.81 | .- |
Hele oppskriften veier | 748 totalt | 748 pr porsj | 62 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
boller
Smuldre gjæren i en bakebolle.
Smelt margarin og bland med melk. Varm til 37 grader og hell dette over gjæren.
Tilsett salt og rør inn mel til en smidig deig som settes til heving i ca 20-30 minutter.
Lag fyllet ved å kjøre ingrediensene i en hurtig
mikser og tilsett olje i en tynn stråle, mens maskinen kjører.
Ta deigen opp på bakebordet og kjevle den ut til ett rektangel på ca 40 cm X 40 cm.
Smør fyllet utover og rull sammen til en rullekake.
Skjær rullen i 12 biter og legg de i muffins former.
Etterhev i ca 20 minutter
Pensle med egg og stek ved 225 grader i ca 12 minutter midt i ovnen.
Serveres nystekte
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 1563608841)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-11
Oppdatert dato:2002-03-11
Lesere:
4232 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.