Pesto boller



Pesto boller inneholder 326 Kalorier, 28 g Karbo, 7 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
Pesto boller har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pesto boller er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar



Annonse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
25grgjær
50grMargarin
2,5dlmelk
0,5tssalt
Ca 5dlhvetemel

Fyll

2dlbasilikum blader eller persille
Ca 1,5feddhvitløk
2sspinjenøtter
0,5dlrevet fersk parmesan
1dlolivenolje
1dashsalt
1dashpepper




Kalorier og næringsinnhold i Pesto boller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier325.612 437.03203.09Kcal
Protein7.1053.144.43gram
Karbohydrat28.46213.0117.75gram
Kostfiber1.7312.951.08gram
Fett19.99149.6212.47gram
Mettet fett3.5826.792.23gram
Salt0.755.600.47gram
Pris på oppskriftenKr 4.50Kr 33.68Kr 2.81.-
Hele oppskriften veier748 totalt748 pr porsj62 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 boller

Smuldre gjæren i en bakebolle.
Smelt margarin og bland med melk. Varm til 37 grader og hell dette over gjæren.
Tilsett salt og rør inn mel til en smidig deig som settes til heving i ca 20-30 minutter.
Lag fyllet ved å kjøre ingrediensene i en hurtig
mikser og tilsett olje i en tynn stråle, mens maskinen kjører. Ta deigen opp på bakebordet og kjevle den ut til ett rektangel på ca 40 cm X 40 cm.

Smør fyllet utover og rull sammen til en rullekake. Skjær rullen i 12 biter og legg de i muffins former. Etterhev i ca 20 minutter
Pensle med egg og stek ved 225 grader i ca 12 minutter midt i ovnen.

Serveres nystekte

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 1563608841)
Tilberedningstid: 60 min +
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-11
Oppdatert dato:2002-03-11
Lesere: 4104 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.