Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Pipe Rigate Calamari. Pipe Rigate med blekksprut i hvitvinsaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Pipe Rigate Calamari. Pipe Rigate med blekksprut i hvitvinsaus



Pipe Rigate Calamari, Pipe Rigate med blekksprut i hvitvinsaus oppskrift.
Fotograf: Barilla
Pipe Rigate Calamari, Pipe Rigate med blekksprut i hvitvinsaus inneholder 177 Kalorier, 26 g Karbo, 9 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Pipe Rigate Calamari, Pipe Rigate med blekksprut i hvitvinsaus har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pipe Rigate Calamari, Pipe Rigate med blekksprut i hvitvinsaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grBarilla Pipe Rigate Integrali
300grblekksprut
1feddhvitløk
1stkchili
2ssolivenolje
0,5dlhvitvin
3dlBarilla Basilico- eller Arrabbiatasaus
4kvist(er)timian eller tørket timian
4kvist(er)basilikum eller tørket basilikum
1stksitron, skallet revet
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Pipe Rigate Calamari. Pipe Rigate med blekksprut i hvitvinsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier176.91519.10Kcal
Protein8.7725.73gram
Karbohydrat26.0376.38gram
Kostfiber2.567.51gram
Fett3.319.71gram
Mettet fett0.491.44gram
Alkohol0.40 %
Salt0.401.18gram
Pris på oppskriftenKr 6.29Kr 18.46Kroner
Hele oppskriften veier1 174 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Blekksprut, også kalt Calamari, finner du i frysedisken i de store dagligvareforretningene.

Rens og skjær blekkspruten i passende biter. Finhakk chili og hvitløk, og stek sammen med blekkspruten i en panne med olje. Hell over vin, tomatsaus og urter etter et par minutter, og la det koke i ca. 15 minutter. I mellomtiden koker pastaen.
Krydre sausen med salt, pepper og sitronskall, bland inn den nykokte pastaen i sausen og server med det samme.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Barilla
(Intern: 27685)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-14
Oppdatert dato:2010-10-14
Lesere: 3942 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pipe Rigate Calamari, Pipe Rigate med blekksprut i hvitvinsaus.Pipe Rigate Calamari, Pipe Rigate med blekksp.
Denne retten har 176,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.