Fotograf:
Barilla
Pipe Rigate Calamari, Pipe Rigate med blekksprut i hvitvinsaus inneholder
178 Kalorier,
26 g Karbo,
9 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Pipe Rigate Calamari, Pipe Rigate med blekksprut i hvitvinsaus har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pipe Rigate Calamari, Pipe Rigate med blekksprut i hvitvinsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5595 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pipe Rigate Calamari. Pipe Rigate med blekksprut i hvitvinsaus!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|
| Kalorier | 177.59 | 521.09 | Kcal |
| Protein | 8.77 | 25.73 | gram |
| Karbohydrat | 26.23 | 76.97 | gram |
| Kostfiber | 2.59 | 7.60 | gram |
| Fett | 3.29 | 9.65 | gram |
| Mettet fett | 0.47 | 1.38 | gram |
| Alkohol | 0.40 % | | | |
| Salt | 0.38 | 1.10 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 6.29 | Kr 18.46 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 174 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 59,07 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Blekksprut, også kalt Calamari, finner du i frysedisken i de store
dagligvareforretningene.
Rens og skjær blekkspruten i passende biter. Finhakk chili og hvitløk, og stek
sammen med blekkspruten i en panne med olje. Hell over vin, tomatsaus og urter etter
et par minutter, og la det koke i ca. 15 minutter. I mellomtiden koker pastaen.
Krydre
sausen med salt, pepper og sitronskall, bland inn den nykokte pastaen i sausen og
server med det samme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Barilla
(Intern: 27685)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-14
Oppdatert dato:2010-10-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift