Pizza Napoletana inneholder
187 Kalorier,
16 g Karbo,
9 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Pizza Napoletana har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza Napoletana er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5243 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Pizza Napoletana med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 186.74 | 2 278.60 | 569.65 | Kcal |
Protein | 8.55 | 104.33 | 26.08 | gram |
Karbohydrat | 16.42 | 200.36 | 50.09 | gram |
Kostfiber | 1.85 | 22.57 | 5.64 | gram |
Fett | 9.24 | 112.75 | 28.19 | gram |
Mettet fett | 3.46 | 42.22 | 10.55 | gram |
Salt | 0.83 | 10.09 | 2.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.90 | Kr 84.19 | Kr 21.05 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 220 totalt | 1 220 pr porsj | 305 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,17 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
porsjoner
Lag pizzadeigen etter grunnoppskriften og sett den til heving.
Flå friske tomater og la hermetiske tomater renne av. Hakk tomatene og la dem surre i 2 ss olivenolje med sukker, salt og pepper etter smak i ca 10 minutter. Rør av og til.
Legg den hevede deigen på melet bord. Kjevle den ut og stikk ut to rundinger. Bruk en tallerken eller kakeform som mal. Deigrundingene skal være litt tykkere ved kanten enn i midten.
Legg deigrundingene på oljede bakeplater. Fordel tomatblandingen over dem, helt ut til kanten. Dekk tomatrøren med tynne osteskiver.
La ansjosfiletene renne av, del hver i to på langs og legg dem i flettemønster over osten.
Drypp pizzaene med resten av oljen og dryss oregano, samt salt og pepper etter smak over. La pizzaene etterheve på en lunt sted i ca. 30 minutter. Stek dem så ved 220 C til osten er smeltet og bunnen har hevet seg godt, ca 25 min. La de to bakeplatene bytte plass i ovnen etter halve steketiden.
Pizzaene kan serveres både varme og kalde.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6106)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift