Fotograf:
Matoppskrift.no
Pizza med sopp og kjøttdeig inneholder
146 Kalorier,
13 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Pizza med sopp og kjøttdeig har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza med sopp og kjøttdeig er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7742 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza med sopp og kjøttdeig!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 146.00 | 1 200.90 | Kcal |
Protein | 8.72 | 71.73 | gram |
Karbohydrat | 13.06 | 107.42 | gram |
Kostfiber | 1.63 | 13.41 | gram |
Fett | 6.18 | 50.83 | gram |
Mettet fett | 2.63 | 21.63 | gram |
Salt | 1.07 | 8.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.21 | Kr 34.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 645 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,78 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smuldre gjæren i en bolle og slå over lunkent vann. Tilsett olje, salt og rør inn hvetemel til en passe fast deig som slipper bakebollen. Sett deigen til heving ca 20 minutter.
Stek kjøttdeigen og smuldre den med gaffel. Finhakk løken og stek den til den er gyllen. Tilsett sopp, tomatpuré og krydder og la alt stå og surre ca 5 minutter. Smak til sausen med evt. mer krydder. Tilsett litt vann.
Kjevle deigen ut til én stor eller fire små pizzabunner og legg på fyllet. Strø over revet ost. Sett pizzaen litt til heving, ca 15 minutter.
Stek pizzaen ved ca 200-225 C i ca 20 minutter, til deigen er sprø og osten er smeltet gyllen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6103)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-06-15
Oppdatert dato:2013-06-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift