Fotograf:
Bunnpris
Pizza Margherita 2 inneholder
171 Kalorier,
16 g Karbo,
7 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Pizza Margherita 2 har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza Margherita 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5494 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza Margherita 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 171.15 | 432.26 | Kcal |
Protein | 7.37 | 18.61 | gram |
Karbohydrat | 15.77 | 39.83 | gram |
Kostfiber | 1.54 | 3.89 | gram |
Fett | 8.39 | 21.19 | gram |
Mettet fett | 2.76 | 6.97 | gram |
Salt | 0.47 | 1.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.57 | Kr 11.54 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 010 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,85 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Til pizzadeigen røres gjæren ut i 2 ss lunkent vann. Bland i 2 ss hvetemel, dekk til deigen og la den heve 30 minutter på et varmt sted.
Legg resten av melet i en haug på bakebordet, lag en grop i midten. Legg den hevede deigen i midten av gropen, tilsett salt og elt alt til en glatt deig sammen med resten av vannet. Arbeid deigen godt og slå den av og til mot bakebordet. Kna godt i 10 min! Dette er viktig for at deigen skal bli riktig. Form deigen til en leiv og legg den i en bolle. Dekk med et klede og la den heve i minst en time på et varmt sted, til den er dobbelt så stor. Den kan godt stå mye lenger.
Sett stekeovnen på 250-grader. Dryss litt mel på en stekeplate. Elt deigen godt på et bakebord drysset med mel. Kjevl den litt ut og klem den jevnt flat med hendene til den har fåt en diameter pa ca. 28 cm. La kantene være litt tykkere (men ikke mye tykkere, bare litt). Legg den forsiktig på platen.
La tomatene renne av. Bruk en sil. Kraften skal ikke brukes. Skjær tomatene i skiver, fordel dem på pizzabunnen. La en ca. 2 cm bred kant være fri. Skjær Mozzarellæn (eller Norvegia) i tynne skiver, legg dem over tomatene. Krydre med salt og nymalt pepper.
Stek pizza'n i max 12 minutter på nederste rille. Dette kan variere fra ovn til ovn. Du ser når den er ferdig. Ta pizza'n ut, dryss over basilikumblad og tegn en "S" med olivenolje over det hele.
Server den straks...
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bunnpris
(Intern: 3012)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-02
Oppdatert dato:2003-01-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift