Pølsegryte med hvite bønner inneholder
187 Kalorier,
26 g Karbo,
9 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Pølsegryte med hvite bønner har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pølsegryte med hvite bønner er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3490 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pølsegryte med hvite bønner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 186.61 | 629.23 | Kcal |
Protein | 8.79 | 29.64 | gram |
Karbohydrat | 26.05 | 87.84 | gram |
Kostfiber | 4.23 | 14.26 | gram |
Fett | 4.31 | 14.53 | gram |
Mettet fett | 1.50 | 5.06 | gram |
Salt | 0.29 | 0.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.01 | Kr 13.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 349 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og hakk løken. Skyll paprikaen, fjern kjernehuset og skjær den i strimler. Fres grønn-
sakene i margarinen i en form på høyeste effekt (800w) i 3 - 4 minutter. Skjær pølsene i strimler. Skrell eplene og fjern kjernehusene. Skjær eplene i båter. Legg pølsene, bønnene og eplebåtene i formen og tilsett de andre ingrediensene. Dekk over og la alt sammen koke på høyeste effekt i 6 - 7 minutter. Rør rundt en gang i løpet av kokingen. Serveres med kokt ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20085)
Kategori:
Enkle retter/mikro
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-09-11
Oppdatert dato:2005-09-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift