Fotograf:Synøve Dreyer Poke regnes som den nye sushien og smaker like godt som det ser ut som. Denne oppskriften er proppet full av spennende smaker og inneholder mange gode næringsstoffer.
Oppskriften inneholder 136 Kalorier, 4 g Karbo, 11 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Sesam, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bruker du fersk ørret må fisken fryses i et døgn og så tines opp før tilberedning når den skal spises rå.
Skjær ørret i terninger.
Kok fullkornsnudler etter anvisning på pakken.
Press saften av sitron, og bland det sammen med honning, soyasaus, sesamolje og olivenolje.
Bland halvparten av sausen med ørreten og resten med nudlene.
Tilbehør
Skjær agurk og gulrot i tynne strimler, vårløk i ringer og grovhakk koriander.
Ha nudler i bunnen av bollene og topp med agurk, vårløk, gulrot og ørret. Dryss over koriander.
Tips: Bruk den typen soyasausen som inneholder mindre salt. Du kan også bruke laks i stedet for ørret, den trenger du ikke å fryse.
Bra mat for kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Dette er mat full av næring, som er lett og frisk. Oppskriften inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 33169)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Innlagt dato:2017-07-29
Oppdatert dato:2017-07-29