Fotograf:
Maria Teresa Notstad
Portugisisk Klippfiskkaker inneholder
245 Kalorier,
22 g Karbo,
22 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Portugisisk Klippfiskkaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Portugisisk Klippfiskkaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Portugisisk Klippfiskkaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 245.08 | 559.63 | Kcal |
Protein | 22.09 | 50.44 | gram |
Karbohydrat | 22.43 | 51.22 | gram |
Kostfiber | 0.65 | 1.48 | gram |
Fett | 7.30 | 16.67 | gram |
Mettet fett | 1.95 | 4.45 | gram |
Salt | 4.87 | 11.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.49 | Kr 14.82 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 913 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Klippfisken vannes ut en dag eller lenger hvis skivene er store. Kokes og renses for skin og bein. Kjør litt i foodproscessor eller riv i fibrene på fisk. ( det blir finere resultat i foodprocesor.
Potetene skrelles, kokes og moses når de er kalde. Bland ifisk, most potet, finhakket løk, krydder, hvitløk og piskede eggene.
Ha i salt og pepper og bland massen godt - helst med hendene.
"Pastéis" formes med to spiseskjeer litt avlang fasong og friteres i rikelig med godt varm olje. Legges på kjøkkenpapir som trekker fett etter steking.
Kan serveres med ris og salatt men er også kjempe fine til å servere kalde ved fester.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Maria Teresa Notstad
(Intern: 2118968708)
Kategori:
Fritert
Land:
Portugal
Innlagt dato:2004-03-04
Oppdatert dato:2004-03-04
Lesere:
12930 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift