Bolinhos de Bacalhau





Bolinhos de Bacalhau oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd
For at bollene skal få riktig konsistens er det viktig at klippfisken rives i lange fibre og at massen blandes forsiktig for hånd, slik at fibrene beholdes. Klippfisken vannes ut, gis et kort oppkok og rives i fibre.

Oppskriften inneholder 196 Kalorier, 5 g Karbo, 26 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bolinhos de Bacalhau er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
250grklippfisk
200grpotet
0,5stkløk, finhakket
1feddhvitløk
2stkeggeplommer
2stkeggehviter, pisket
2ssbladpersille
salt og pepper etter behov
olje til frityrsteking
40gr(frityrolje, mengden som tas opp av fisken og kun til fettberegning)


Annonse



Næringsdeklarasjon for Bolinhos de Bacalhau!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier196.46338.84Kcal
Protein26.1845.15gram
Karbohydrat5.239.02gram
Kostfiber0.761.31gram
Fett7.7013.28gram
Mettet fett2.073.57gram
Salt6.4511.12gram
Pris på oppskriftenKr 8.21Kr 14.16Kroner
Hele oppskriften veier690 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Potetene kokes, skrelles og moses. Bland revet fisk, most potet, finhakket løk, krydder, hvitløk og eggeplommer.

Rør i de piskede eggehvitene. Ha i salt og pepper, og bland massen godt - helst med hendene.

Bolinhos de Bacalhau formes med to spiseskjeer og friteres i rikelig med godt varm olje. Legges på kjøkkenpapir som trekker fett etter steking.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 22634)
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-08-09
Oppdatert dato:2006-08-09
Lesere: 3605 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bolinhos med aïoli.Bolinhos med aïoli.
Denne retten har 197,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfiskboller med salsa.Klippfiskboller med salsa.
Denne retten har 233,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bolinhos de Bacalhau.Bolinhos de Bacalhau.
Denne retten har 196,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fritert tørrfiskfilet med hvitløksaus.Fritert tørrfiskfilet med hvitløksaus.
Denne retten har 381,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 24,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfiskboller.Klippfiskboller.
Denne retten har 208,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Portugisisk Klippfiskkaker.Portugisisk Klippfiskkaker.
Denne retten har 245,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fritert klippfisk med dipp.Fritert klippfisk med dipp.
Denne retten har 555,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 51,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.