Potet fylt m/kjøttdeig inneholder
112 Kalorier,
10 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Potet fylt m/kjøttdeig har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Potet fylt m/kjøttdeig er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Potet fylt m/kjøttdeig!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 111.62 | 373.04 | Kcal |
Protein | 5.09 | 17.01 | gram |
Karbohydrat | 10.02 | 33.49 | gram |
Kostfiber | 1.29 | 4.31 | gram |
Fett | 5.40 | 18.05 | gram |
Mettet fett | 2.48 | 8.29 | gram |
Salt | 0.23 | 0.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.11 | Kr 10.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 005 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Potetene vaskes og settes inn i ovn ved 225 grader C. Stekes ca. 1 time. Imens brukes kjøttdeigen litt i varm olje før finhakket løk tas i. La det småsteke sammen litt før hakket persille og paprika tas over.
Bland tomatpure i vannet og rør inn i kjøttdeigen. Dryss over salt og pepper. Småkokes til massen har fått en fyldig konsistens.
De bakte potetene deles i to og hules ut. Bland potetmassen med det ferdige kjøttfyllet, som så fylles tilbake i potetskallene.
Dryss over reven gul ost. Inn i ovn - ved 180 grader C. Stekes ca. 15 min.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matsiden
(Intern: 2315)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-07
Oppdatert dato:2002-11-07
Lesere:
2672 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift