Potetbacalao inneholder
107 Kalorier,
13 g Karbo,
5 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Potetbacalao har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Potetbacalao er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Potetbacalao!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 107.21 | 529.35 | Kcal |
Protein | 4.91 | 24.24 | gram |
Karbohydrat | 12.50 | 61.72 | gram |
Kostfiber | 1.28 | 6.32 | gram |
Fett | 3.89 | 19.21 | gram |
Mettet fett | 2.44 | 12.05 | gram |
Salt | 0.90 | 4.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.72 | Kr 13.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 975 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og kutt potetene i terninger, finkutt hvitløk og klippfisk. Kok opp, ha i fløten. Legg på lokk og kok til mykt og passe tykt (ca. 30 min.). Kan varieres i det uendelige. Sopp eller rett og slett makrell i tomat, kan erstatte klippfisken. I tillegg kan du for eksempel bruke chili, koriander, oliven eller tomat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2373 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 364)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-11
Oppdatert dato:2002-07-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift