Fotograf:Brodogkorn.no Potetvafler og pølser er en tradisjon i Østfold hvor de spiser pølse i vaffel istedenfor pølse i brød eller lompe. Smaker deilig med ketchup og sennep.
Oppskriften inneholder 210 Kalorier, 12 g Karbo, 8 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smelt smøret og bland all ingrediensene i en kjøkkenmaskin.
La røren stå i minst 15 minutter slik at melet får svelle. Røren skal være som en tykk saus.
Stek vaflene i et godt oppvarmet vaffeljern. Avkjøl på rist.
Vaflene kan brukes på samme måte som lomper og serveres med ketchup og sennep.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere Lesere: 630 totalt.
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 34784)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Vafler Land:
Norge Fylke:
Østfold
Innlagt dato:2019-11-07
Oppdatert dato:2019-11-07