Fotograf:Brodogkorn.no Potetvafler og pølser er en tradisjon i Østfold hvor de spiser pølse i vaffel istedenfor pølse i brød eller lompe. Smaker deilig med ketchup og sennep.
Oppskriften inneholder 211 Kalorier, 12 g Karbo, 8 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smelt smøret og bland all ingrediensene i en kjøkkenmaskin.
La røren stå i minst 15 minutter slik at melet får svelle. Røren skal være som en tykk saus.
Stek vaflene i et godt oppvarmet vaffeljern. Avkjøl på rist.
Vaflene kan brukes på samme måte som lomper og serveres med ketchup og sennep.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 34784)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Vafler Land:
Norge Fylke:
Østfold
Innlagt dato:2019-11-07
Oppdatert dato:2019-11-07