Fotograf:
Knut Pettersen
En kombinasjon som høres helt forferdelig ut, men som overraskende nok er veldig god. Vi har ett slikt vaffeljern som lager disse amerikanske vaflene som er litt tykke. Oppskriften inneholder
277 Kalorier,
23 g Karbo,
11 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vafler med bacon og eggerøre er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vafler med bacon og eggerøre!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 276.95 | 607.70 | Kcal |
Protein | 11.35 | 24.90 | gram |
Karbohydrat | 23.16 | 50.82 | gram |
Kostfiber | 1.01 | 2.22 | gram |
Fett | 15.21 | 33.37 | gram |
Mettet fett | 5.83 | 12.79 | gram |
Salt | 1.78 | 3.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.82 | Kr 12.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 878 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,45 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vafler
Bland mel, sukker, salt og bakepulver. Rør i melk og eggeplomme. Smøret smeltes og røres i. Pisk hviten stiv og ha den i.
Stek vaflene.
Eggerøre
Pisk egg, vann og salt lett sammen med en gaffel. Hell røren i varm teflonpanne.
Trekk eggerøren sammen med en gaffel etterhvert som den stivner. Klipp gressløk over.
Stek baconskivene litt sprø i den samme pannen.
Server som på bildet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 31652)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Vafler
Innlagt dato:2014-08-10
Oppdatert dato:2014-08-10
Lesere:
2386 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift