Fotograf:
Frukt.no
Poteter i vaffelrøren gir gode og saftige vafler. I vår oppskrift brukes de som forrett sammen med lodderogn, rømme og røkelaks til. Oppskriften inneholder
169 Kalorier,
13 g Karbo,
6 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Potetvaffel med røkelaks er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7576 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Potetvaffel med røkelaks!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 169.14 | 449.17 | Kcal |
Protein | 6.23 | 16.54 | gram |
Karbohydrat | 12.93 | 34.34 | gram |
Kostfiber | 1.25 | 3.32 | gram |
Fett | 10.00 | 26.56 | gram |
Mettet fett | 5.34 | 14.18 | gram |
Salt | 1.27 | 3.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.67 | Kr 20.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 062 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen ingrediensene til røren og la den svelle i 30 minutter.
Stek vaflene i et godt varmt jern og avkjøl på rist.
Legg to vaffelhjerter på en tallerken og anrett med salatblad, røkelaks og lodderogn/lakserogn. Topp med litt seterrømme, og gjerne en kvist dill eller kruspersille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 27937)
Tilberedningstid:
50 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Vafler
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-12-08
Oppdatert dato:2010-12-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift