Provencalsk sennepskylling inneholder
132 Kalorier,
1 g Karbo,
14 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Provencalsk sennepskylling har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Provencalsk sennepskylling er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Provencalsk sennepskylling!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 132.11 | 760.03 | Kcal |
Protein | 14.19 | 81.64 | gram |
Karbohydrat | 0.59 | 3.39 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 6.99 | 40.21 | gram |
Mettet fett | 3.52 | 20.25 | gram |
Alkohol | 1.44 % | | | |
Salt | 0.39 | 2.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.20 | Kr 41.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 301 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,78 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kyllingbitene gnis med hvitløk, salt og pepper, og brunes lett på alle kanter i litt olivenolje. Dytt gjerne litt skivet hvitløk under kyllingskinnet. Hell oljen fra og kok ut pannen - deglaser - med hvitvinen. Hver kyllingbit smøres godt med dijonsennep og strøs med hakket timian før de legges på et ildfast fat. Ha hvitvinen over og sett fatet i forvarmet ovn på 200 C. Snu kyllingbitene av og til under stekingen. Etter ca 40 min (avhengig av størrelsen på kyllingene) tilsettes rømme eller crème fraîche. Vend den inn og la fatet stå enda 5 min. i ovnen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12100)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Lesere:
5678 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift