Quinoa tempeh med risnudler(A,AB,0) inneholder
215 Kalorier,
31 g Karbo,
9 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Quinoa tempeh med risnudler(A,AB,0) har beregnet å ha følgende allergener
Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Quinoa tempeh med risnudler(A,AB,0) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
10108 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Quinoa tempeh med risnudler(A.AB.0)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 214.92 | 638.85 | Kcal |
Protein | 8.57 | 25.47 | gram |
Karbohydrat | 31.39 | 93.31 | gram |
Kostfiber | 1.79 | 5.32 | gram |
Fett | 5.17 | 15.37 | gram |
Mettet fett | 0.65 | 1.93 | gram |
Alkohol | 0.71 % | | | |
Salt | 0.20 | 0.60 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.33 | Kr 21.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 189 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp en stor kjele med vann og kok tempehen i 5 til 10 minutter. Løft ut tempehen når den er kokt med en hullsleiv og kok risnudlene etter bruksanvisningen i vannet.
Varm olje i en stor panne. Stek løk, hvitløk, koriander og sopp. Skjær opp tempehen og tilsett den i blandingen. Tilsett så sherry, spinat og tamari. Legg på lokk og la det surre i 15 minutter.
Når nudlene er ferdig fordeles de på 4 tallerkner. Fordel tempeh og grønnsaker på tallerknene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Blodtypediettens kokebok
(Intern: 14231)
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Blodtypediett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-30
Oppdatert dato:2003-05-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift