Fotograf:
Quorn
Quorn ruller i filodeig med mynteyoghurt inneholder
124 Kalorier,
14 g Karbo,
9 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Quorn ruller i filodeig med mynteyoghurt har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Quorn ruller i filodeig med mynteyoghurt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8024 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Quorn ruller i filodeig med mynteyoghurt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 124.05 | 306.99 | Kcal |
Protein | 8.66 | 21.43 | gram |
Karbohydrat | 13.52 | 33.46 | gram |
Kostfiber | 2.77 | 6.85 | gram |
Fett | 3.31 | 8.19 | gram |
Mettet fett | 0.97 | 2.40 | gram |
Salt | 0.37 | 0.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.45 | Kr 23.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 990 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,59 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Fres løk og hvitløk i litt rapsolje.
2. Tilsett Quorn deig og spiskummen, stek i ett par minutter.
3. Rør inn egg og bladpersille, smak til med salt
4. Legg arkene av filodeig to og to. Fordel deigblandingen på arkene, brett inn kantene og rull de sammen. Pensle de med rapsolje.
5. Stek Quorn rullene på 200°C i ovnen til de får en gylden farge.
6. Bland mens du venter matyoghurt med mynte og smak til med salt
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Quorn
(Intern: 27257)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-07-09
Oppdatert dato:2010-07-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift