Rabarbra- og jordbærdessert inneholder
100 Kalorier,
14 g Karbo,
2 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Rabarbra- og jordbærdessert har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rabarbra- og jordbærdessert er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3627 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rabarbra- og jordbærdessert!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 99.64 | 148.85 | Kcal |
Protein | 1.87 | 2.79 | gram |
Karbohydrat | 13.59 | 20.30 | gram |
Kostfiber | 1.67 | 2.49 | gram |
Fett | 2.18 | 3.26 | gram |
Mettet fett | 1.11 | 1.66 | gram |
Alkohol | 2.12 % | | | |
Salt | 0.03 | 0.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.73 | Kr 13.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 896 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,55 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrap kornene ut av vaniljestangen. Kok vin, sukker, vaniljekorn og stang i en gryte. Legg gelatin i bløt.
Skjær rabarbra i skiver og kok dem halvmøre i vinlaken. (ca. 10 min.). Sil rabarbraene og gjem laken. Blend rabarbraene sammen med halvdelen av jordbærene.
Ta gelatinen opp og smelt den i det vannet som henger på. Hell den i fruktmosen under omrøring. Rør 5 ss. melis, creme fraiche og eggeplomme i. Pisk eggehviten stiv. Tilsett 1 ss. melis. Vend eggehviten i mosen. Sett i kjøleskapet. Pynt med resten av jordbærene. Kok vinlaken ca. 5 minutter. Hell det over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22333)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-24
Oppdatert dato:2006-06-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift