| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 148.97 | 702.02 | Kcal |
| Protein | 1.53 | 7.21 | gram |
| Karbohydrat | 23.59 | 111.17 | gram |
| Kostfiber | 1.70 | 8.01 | gram |
| Fett | 5.01 | 23.61 | gram |
| Mettet fett | 3.18 | 14.99 | gram |
| Salt | 0.03 | 0.13 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 5.31 | Kr 25.02 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 885 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 63,34 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Grunnlovsdessert.
Rabarbrakompott med kanelis.
Rabarbrapai med eggekrem.
Rabarbrapai med vaniljekrem.
Lun rabarbra med sprøtt lokk.
Rabarbrapai med marengs.
Rabarbra- og jordbærkrem.
Minirabarbrapaier med varmvispet marengs.
Jordbær- og rabarbrapai.
Rabarbraparfait.
Tilslørte sommerpiker.
Rabarbraterte 3.
Tilslørte rabarbrapiker.
Sommerpai med jordbær og rabarbra.
Rabarbrapai 3.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.