2 1/2 kg rabarbra 2 liter vann 2 liter rabarbrasaft 600 g sukker 1/2 ts sitronsyre 24 plater hvit gelatin 1 1/2 dl vann
Fremgangsmåte:
Vask rabarbrastykkene og skjær dem opp med skinnet på. Tilsett vannet, kok opp og sil. Ha i evt. sitronsyre og tilsett den smeltede gelatinen under pisking. Avkjøl til geléen er stiv.
Server med fløte og eggekrem.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 8729)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessert Land:
Norge Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.