Rabarbramarengs med ingefær inneholder
72 Kalorier,
14 g Karbo,
2 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Rabarbramarengs med ingefær har beregnet å ha følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rabarbramarengs med ingefær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2977 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rabarbramarengs med ingefær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 71.59 | 138.48 | Kcal |
Protein | 1.71 | 3.31 | gram |
Karbohydrat | 14.22 | 27.51 | gram |
Kostfiber | 3.17 | 6.13 | gram |
Fett | 0.17 | 0.33 | gram |
Mettet fett | 0.09 | 0.17 | gram |
Salt | 0.05 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.99 | Kr 13.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 774 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 79,45 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll rabarbraene, fjern eventuelle grove strenger og skjær rabarbraene i 2 cm lange stykker. La dem mørne i sukker og ingefær over veldig svak varme 5 minutter.
Sett ovnen på 250 gr.
Fordel rabarbraene i ovnfaste former. Pisk eggehvitene helt stive. Vend sukkeret i og pisk ytterligere i 5 minutter.
Sprøyt marengsmassen over rabarbraene og bak dem i 5 minutter. La dem kjøle ned og dryss melis over og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22266)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-21
Oppdatert dato:2006-06-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift