Fotograf:
Knut Pettersen
Rask schnitzel middag inneholder
126 Kalorier,
2 g Karbo,
20 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Rask schnitzel middag har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rask schnitzel middag er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8263 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rask schnitzel middag!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 125.90 | 786.88 | Kcal |
Protein | 20.10 | 125.63 | gram |
Karbohydrat | 2.42 | 15.13 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 3.98 | 24.88 | gram |
Mettet fett | 0.60 | 3.75 | gram |
Salt | 1.46 | 9.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.52 | Kr 103.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 625 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,68 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Det kan brukes ferdig stekte schnitzler eller hva en kan få tak i.
Hvis schnitzlene ikke er panert så gjøres det.
Da rulles den først i stekemel, så eggehvite og så griljermel/kavring.
Schnitzlene stekes gylne på begge sider og serveres med en sitronskive på som er fylt med ansjos og kapers. Jeg brukte sitronsaft og ansjos. Jeg glemte å kjøpe kapers.
Pannen kokes ut med vann eller litt vin. Sjyen serveres ved siden av
Som tilbehør er det godt med poteter eller pommes frites. en enkel salat passer godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118968870)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Østerrike
Innlagt dato:2004-11-22
Oppdatert dato:2004-11-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift