Fotograf:
Matprat.no
Saltimbocca med St Anna-bønner inneholder
90 Kalorier,
3 g Karbo,
11 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Saltimbocca med St Anna-bønner har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Saltimbocca med St Anna-bønner er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Saltimbocca med St Anna-bønner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 89.98 | 342.15 | Kcal |
Protein | 10.77 | 40.95 | gram |
Karbohydrat | 3.11 | 11.83 | gram |
Kostfiber | 0.75 | 2.85 | gram |
Fett | 3.18 | 12.09 | gram |
Mettet fett | 1.64 | 6.24 | gram |
Alkohol | 0.62 % | | | |
Salt | 0.86 | 3.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 18.06 | Kr 68.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 521 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,82 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kalvekjøttet er mildt og fint i smaken - her kombinert med skinke.
Serveres med grovt rundstykke eller baguett.
Begynn med St. Anna-bønnene: Kok bønnene til de er møre, ca 10 minutter. Hell tomatene i en kjele og tilsett finhakket hvitløk. La blandingen koke noen minutter. Hold varmt.
Skjær flatbiffen i åtte tynne skiver, ca 1 cm. Bank schnitzlene forsiktig flate med bredsiden av en kniv eller en biffbanker. Legg en skive og 2 salvieblader på hver av schnitzlene. Fest med tannstikkere. Smelt 1 ss smør i en panne, legg i schnitzlene og stek dem i 2-3 minutter på hver side. Dryss litt salt og pepper over kjøttet. Ta det opp og hold det varmt under lokk.
Kok ut pannen med hvitvin, rør 1 ss smør inn i sausen. Smak til med salt og pepper. Legg schnitzlene tilbake i pannen og varm dem.
Ved servering: Legg schnitzlene på tallerkene, legg aspargesbønner ved siden av og hell tomatblandingen over bønnene. Ha saus over schnitzlene og pynt evt. med et par sherrytomater.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 763)
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-11
Oppdatert dato:2002-08-11
Lesere:
4816 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift