Fotograf:
Matprat.no
Kalvekoteletter med gratinert fennikel inneholder
102 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Kalvekoteletter med gratinert fennikel har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalvekoteletter med gratinert fennikel er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3640 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalvekoteletter med gratinert fennikel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 101.73 | 726.29 | Kcal |
Protein | 5.53 | 39.48 | gram |
Karbohydrat | 2.03 | 14.49 | gram |
Kostfiber | 0.69 | 4.93 | gram |
Fett | 7.79 | 55.62 | gram |
Mettet fett | 2.70 | 19.28 | gram |
Salt | 0.44 | 3.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.27 | Kr 23.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 856 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Del fenniklene på langs. Fjern det
ytterste laget og de harde rotstokkene.
2. Kok opp vann, salt, sitronsaft og skall. La fenniklene trekke i 10 minutter. Hell av vannet.
3. Varm olivenolje i pannen og fres finhakket persille, løk og hvitløk lett. Tilsett hermetiske tomater og la det småkoke i 5 minutter.
4. Legg de halve fenniklene i en smurt ildfast form og hell blandingen over. Strø over kavring og parmesanost og gratinér i ovnen 20 minutter på 200 °C.
5. Strø salt og pepper på kotelettene. Stek dem i en panne eller grillpanne ca. 2 minutter på hver side. La dem hvile noen minutter før servering
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967622)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-06
Oppdatert dato:2002-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift