Ribberull



Ribberull inneholder 327 Kalorier, 2 g Karbo, 15 g Protein og 29 g Fett pr 100 gr
Ribberull har beregnet å ha følgende allergener Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ribberull er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 5 lesere
Lesere: 9151 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2kgsvineribbe
2sssalt
1tsnykvernet sort pepper
8stkhele allehåndekorn (knust)
75grtørket aprikos(grovhakkede)
75grpistasjnøtter(grovhakkede)




Næringsdeklarasjon for Ribberull!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier327.207 162.08Kcal
Protein15.09330.31gram
Karbohydrat2.2549.25gram
Kostfiber0.6714.67gram
Fett28.50623.84gram
Mettet fett10.33226.11gram
Salt1.6636.41gram
Pris på oppskriftenKr 6.49Kr 142.06Kroner
Hele oppskriften veier2 189 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo2,75 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1. Del ribben horisontalt på midten slik at det blir et stort rektangulært stykke, fordel så salt, pepper og allehånde på kjøttet. La dette ligge i 2 timer. Fordel nøtter og aprikos på hele kjøttstykket, deretter rulles ribben innover slik at svoren kommer på utsiden av rullen og vi får et fint mønster i midten. Rullen rulles så stramt inn i et kjøkkenhåndkle. Surr endene stramt med hyssing. Deretter bindes så hele rullen med hyssing slik at den holder en fin, jevn form.
2. Legg rullen i en dyp ildfast form, fyll opp med kaldt vann og sett et steketermometer i midten av rullen. Bak den i ovnen på 120 grader til den når en kjernetemperatur på 62 grader, ta formen ut av ovnen og la den stå på benken i 1 time før den tas ut og legges i kjøleskap over natten.

3. Før servering fukter du kjøkkenhåndkleet (da blir det lettere å løsne håndkleet fra rullen). Skjær rullsylten i tynne skiver før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 30002)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-12-03
Oppdatert dato:2012-12-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tradisjonsrik sylte.Tradisjonsrik sylte.
Denne retten har 202,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 27,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Buklistsylte - Grunnoppskrift.Buklistsylte - Grunnoppskrift.
Denne retten har 76,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sylterull.Sylterull.
Denne retten har 375,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 35,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Italiensk salat til 1.Italiensk salat til 1.
Denne retten har 70,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sylterull med salvie eller timian.Sylterull med salvie eller timian.
Denne retten har 181,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Buklistsylte.Buklistsylte.
Denne retten har 94,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Buklistsylte 2.Buklistsylte 2.
Denne retten har 58,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ribbesylte.Ribbesylte.
Denne retten har 340,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 31,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sylteflesk 3.Sylteflesk 3.
Denne retten har 94,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hodesylte 2.Hodesylte 2.
Denne retten har 143,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.