Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao) inneholder
155 Kalorier,
22 g Karbo,
3 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao) har ingen allergener
Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4030 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 155.01 | 442.24 | Kcal |
Protein | 3.07 | 8.76 | gram |
Karbohydrat | 22.11 | 63.08 | gram |
Kostfiber | 0.82 | 2.34 | gram |
Fett | 5.85 | 16.69 | gram |
Mettet fett | 0.72 | 2.05 | gram |
Salt | 0.10 | 0.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.60 | Kr 4.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 141 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne oppskriften kommer fra det nordlige India, der man dyrker både kassia og en spesiell gulrot som er full av smak og nesten vinrød.
Varm oljen i en tykkbunnet kjele, tilsett de hele krydderne når oljen er varm, og stek 1 minutt.
Tilsett ris og stek til den er blank. Ha i gulrøtter og nøtter. Stek et par minutter. Tilsett salt og varmt vann. Kok opp, demp varmen og la det koke til risen er luftig og ikke kleber.
Serveres varmt til en karrigryte sammen med poppadoms.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6367)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Diett/allergi:
Veganer
Land:
India
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift