Ris med tyttebær og melk inneholder
110 Kalorier,
25 g Karbo,
2 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Ris med tyttebær og melk har ingen allergener
Ris med tyttebær og melk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7599 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ris med tyttebær og melk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 109.68 | 252.54 | Kcal |
Protein | 1.56 | 3.59 | gram |
Karbohydrat | 24.50 | 56.41 | gram |
Kostfiber | 1.37 | 3.15 | gram |
Fett | 0.30 | 0.69 | gram |
Mettet fett | 0.02 | 0.05 | gram |
Salt | 0.11 | 0.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.21 | Kr 5.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 921 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 89,35 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vannet med salt og dryss risen i. La den koke under lokk i ca 20 minutter til den er mør og vannet er absorbert av risen. Avkjøl risen, gjerne presset i en randform.
Rør tyttebær og sukker til det skummer. Hvelv risranden på serveringsfatet. Fyll tyttebærene i midten eller legg dem rundt risen. Server melk eller fløtemelk til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8609)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Norge
Fylke:
Telemark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift