Fotograf:Matoppskrift.no Panert flyndre er jo en velkjent rett. Smaker godt og man kan bruke forskjellig tilbehør.
Remulade er godt ved siden av.
Oppskriften inneholder 139 Kalorier, 4 g Karbo, 15 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rødspettefileter eller -skiver stekt i panne!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Enhet
Kalorier
138.79
319.54
Kcal
Protein
15.19
34.97
gram
Karbohydrat
4.33
9.97
gram
Kostfiber
0.52
1.20
gram
Fett
6.63
15.26
gram
Mettet fett
1.47
3.38
gram
Salt
1.46
3.35
gram
Pris på oppskriften
Kr 12.42
Kr 28.60
Kroner
Hele oppskriften veier
921
gr totalt
gram
Fremgangsmåte:
Skyll de ferske fiskefiletene eller –skivene raskt. Tin fryst fisk slik at filetene kan tas fra hverandre, eller skjær den fryste, litt tinte fiskeblokken i ca 2 cm tykke skiver. Salt fisken. Vend den i sammenpisket egg og deretter i griljernmel. Smak eventuelt strøbrødet til med litt karri (1 ts) om ønskelig.
Brun fettet i stekepannen. Legg i fisken, reduser varmen og stek på ganske svak varme til fisken er gjennomstekt og lysebrun på overflaten.
Stek fileter i 2-3 minutter på hver side, skiver i 3-5 minutter, lengst tid for dypfryst fisk. Ikke tilsett væske under stekingen, da blir stekeskorpen myk og fuktig.
Anrett eventuelt fisken på fat og klipp dill eller persille over. Server med kokte poteter, sitronbåter, kokte grønnsaker eller stekt grønnsakblanding.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 11131)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2015-12-03
Oppdatert dato:2015-12-03
Lesere: 3386 totalt.