Fotograf:
Alf Børjesson
Stekt rødspette med chilisaus inneholder
154 Kalorier,
7 g Karbo,
10 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Stekt rødspette med chilisaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt rødspette med chilisaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt rødspette med chilisaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 153.52 | 651.75 | Kcal |
Protein | 9.97 | 42.33 | gram |
Karbohydrat | 6.56 | 27.85 | gram |
Kostfiber | 0.70 | 2.97 | gram |
Fett | 9.12 | 38.72 | gram |
Mettet fett | 5.04 | 21.40 | gram |
Alkohol | 0.56 % | | | |
Salt | 1.25 | 5.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.73 | Kr 41.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 698 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,09 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Start med sausen. Surr sjalottløk, vårløk, hvitløk, ingefær og chilipepper mykt, men ikke brunt i smøret. Dryss på hvetemel og rør godt om. Spe med fiskefond og vin og la sausen småkoke uten lokk i ca. 10 minutter.
Hell i fløten, gi sausen et oppkok og la den småsurre videre i ca. 10 minutter. Smak til med salt om nødvendig og hold den varm.
Tørk fiskefiletene godt og vend dem i mel blandet med salt og pepper.
Vend dem deretter i egg vispet sammen med vann og til slutt i griljermel.
Stek fiskefiletene gylne og sprø i en blanding av smør og olje.
Server fiskefiletene nystekte med sausen, ris og salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23493)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-03-11
Oppdatert dato:2007-03-11
Lesere:
3453 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift