Rødvinsmarinert hvalbiff



Rødvinsmarinert hvalbiff oppskrift.
Fotograf: Hvalbiff
Rødvinsmarinert hvalbiff inneholder 88 Kalorier, 1 g Karbo, 9 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Rødvinsmarinert hvalbiff har beregnet å ha følgende allergener Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rødvinsmarinert hvalbiff er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5724 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 5 porsjoner
1,3kghvalbiff, hel
salt og pepper
2stktomater i to
6stksjampinjong i skiver
8stksmåløk

Rødvinsmarinade:

3dlrødvin
0,5stkgulrot i skiver
Ca 2,5stksmåløk som deles
0,5stkpurre i biter
1skive(r)sellerirot i biter
Ca 4,5stkhel pepper
1sseinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1kvist(er)timian

Saus:

2stkrødløk, grovhakket
2sssmør
3dlrødvin inkl. rester fra marinaden
5dlviltkraft, inkl. stekesjy
100grusaltet smør
1ssgressløk
1tstimian, frisk




Næringsdeklarasjon for Rødvinsmarinert hvalbiff!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88.44667.77Kcal
Protein9.2669.92gram
Karbohydrat1.4210.72gram
Kostfiber0.725.44gram
Fett3.6627.63gram
Mettet fett1.9915.03gram
Alkohol1.62 %
Salt0.221.64gram
Pris på oppskriftenKr 10.34Kr 78.07Kroner
Hele oppskriften veier3 775 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo6,42 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1) Bland sammen ingrediensene til marinaden.
2) Legg kjøttet i et fat som ikke er for stort og hell over marinaden.
3) La kjøttet marinere 2 dager i kjøleskap. Snu det av og til.
4) Ta kjøttet opp og tørk det.
5) Brun smør i en panne og stek hvalbiffen brun på alle kanter.
6) Legg i en langpanne eller ildfast form. Dryss på salt.
7) Sett formen i stekeovn ved 170 grader og stek ca 1 time.
8) Bruk steketermometer og ta steken ut når dette viser 60 grader.
9) Drypp steken med marinaden 2-3 ganger under stekingen.
10) Legg halve tomater, sjampinjong i skiver og småløk i formen etter ca 40 minutter steking.
11) Kokte bønner og poteter passer som tilbehør.

Ikke ha salt i marinaden det trekker vann ut av kjøttet. Resten av marinaden og stekesjyen siles og brukes til sausen.

Sausen : 1) Surr løken i smør. Ha i rødvin.
2) Kok inn til det halve.
3) Ha på kraft og småkok 10 minutter.
4) Sil. Rør inn usaltet smør.
5) Ha i gressløk og frisk timian.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Hvalbiff
(Intern: 19837)
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-06-29
Oppdatert dato:2005-06-29


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rødvinsmarinert hvalbiff.Rødvinsmarinert hvalbiff.
Denne retten har 88,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marinert roastbiff av hval.Marinert roastbiff av hval.
Denne retten har 99,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.