Fotograf:Dansukker Nesten en slags pannekaker med fyll av reinsdyrkjøtt.
Oppskriften inneholder 162 Kalorier, 7 g Karbo, 6 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Visp eggene godt sammen i en bolle. Tilsett halvparten av melken, melet, saltet og sukkeret og visp til en jevn røre. Bland inn margarinen og resten av melken.
Stek tynne pannekaker i smurt stekepanne. Avkjøl.
Bland sammen ingrediensene til fyllet. Fordel fyllet på de kalde pannekakene. Rull sammen.
Rens soppen og skjær den i skiver. Stek soppen i matfett. Tilsett øvrige ingredienser og la det få et oppkok.
Skjær pannekakerullene i to og legg på tallerkener. Fordel soppen over. Garner med ferske krydderurter, f.eks. timian.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35307)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pannekaker Innlagt dato:2020-07-29
Oppdatert dato:2020-07-29