Fotograf:
Kim Holthe
Server smakfull røykelaks i hjemmelaget rødløkskrem med friske urter på toast. Denne retten passer perfekt til tapaskvelden, og faller i smak hos de fleste. Oppskriften inneholder
190 Kalorier,
23 g Karbo,
8 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Røykt laks med rødløkskrem på toast er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Røykt laks med rødløkskrem på toast!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 190.43 | 349.92 | Kcal |
Protein | 7.84 | 14.41 | gram |
Karbohydrat | 22.89 | 42.06 | gram |
Kostfiber | 1.67 | 3.07 | gram |
Fett | 7.13 | 13.10 | gram |
Mettet fett | 3.30 | 6.06 | gram |
Salt | 0.88 | 1.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.39 | Kr 11.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 735 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,08 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær den røykte laksen og rødløken i små terninger. Bland det med crème fraîche og smak til med salt, pepper og sitron.
Skjær baguettene i tynne skiver og legg dem på ett steikebrett.
Drypp over olivenolje og stek dem sprø og gylne i stekeovn på 180-200 grader i ca 8-10 minutter.
Legg kremen på toasten rett før servering og pynt med friske urter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 28841)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Fingermat/tapas
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-13
Oppdatert dato:2013-04-13
Lesere:
8105 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift