Fotograf:
Kylling.no
Omelettrull med laks inneholder
208 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Omelettrull med laks har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Omelettrull med laks er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6106 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Omelettrull med laks!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 207.65 | 318.42 | Kcal |
Protein | 10.11 | 15.50 | gram |
Karbohydrat | 2.06 | 3.16 | gram |
Kostfiber | 0.15 | 0.23 | gram |
Fett | 17.63 | 27.03 | gram |
Mettet fett | 9.31 | 14.28 | gram |
Salt | 1.20 | 1.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.06 | Kr 16.96 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 613 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Visp sammen egg og salt og tilsett gressløk. Varm en stor stekepanne og smør bunn og sider med smør. Hell i halvparten av røra og vipp på pannen til den er dekket av et tynt lag røre. Senk temperaturen og stek omeletten forsiktig på bare en side til den har stivnet. La omeletten gli forsiktig over på et bakepapir og avkjøl. Stek resten av røra på samme måte.
Finhakk laksen og bland den med kesam. Bløtlegg gelatinen, klem ut vannet og smelt én og én plate i litt kokende varmt vann. Rør den flytende gelatinen forsiktig ned i laksekremen. Smak til med salt og pepper og tilsett hakkede urter. Pisk fløten stiv og vend den inn.
Smør et tynt lag av laksefyllet ut på omeletten og rull den sammen som en rullekake. Sett rulladen kaldt til den stivner og skjær den pent opp før servering.
Anrett på tallerken med frisk salat, grønn pesto og toast.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25499)
Kategori:
Fingermat/tapas
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-03-01
Oppdatert dato:2009-03-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift