| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 78.05 | 459.40 | Kcal | |
| Protein | 7.65 | 45.03 | gram | |
| Karbohydrat | 5.13 | 30.20 | gram | |
| Kostfiber | 0.58 | 3.41 | gram | |
| Fett | 2.49 | 14.66 | gram | |
| Mettet fett | 1.44 | 8.48 | gram | |
| Alkohol | 0.48 % | |||
| Salt | 0.51 | 2.98 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 15.94 | Kr 93.82 | Kroner | |
| Hele oppskriften veier | 1 177 | gr totalt | gram | |
| Energiprosent fra karbo | 26,29 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Reinsdyrstek i gryte.
Reinsdyrbiff med linser, jordskokk og plommer.
Reinsdyrstek 4.
Reinsdyrfilet med pastinakkpuré og nøttesmør.
Reinsdyrstek med ovnsbakt rødkål og persiller.
Reinsdyrstek med byggotto.
Klassisk reinsdyrstek.
Reinsdyrfilet med hasselbackpoteter, karamell.
Reinsdyrfilet med kremet pasta.
Reinsdyrfilet med rødvinssaus.
Reinsdyrstek 3.
Helstekt reinsdyrfilet.
Reinsdyrstek med hasselbackpoteter.
Reinsdyrstek 5.
Ølbraisert reinsdyrstek med potet- og soppter.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.