Fotograf:
Grete Roede
Reinsdyrstek i sjysaus inneholder
74 Kalorier,
1 g Karbo,
12 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrstek i sjysaus har beregnet å ha følgende allergener
Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrstek i sjysaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
17327 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrstek i sjysaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 73.65 | 344.09 | Kcal |
Protein | 11.96 | 55.88 | gram |
Karbohydrat | 1.16 | 5.42 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 5.51 | gram |
Fett | 2.09 | 9.76 | gram |
Mettet fett | 0.85 | 3.97 | gram |
Salt | 0.59 | 2.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.42 | Kr 62.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 803 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,3 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dette er festmat! Med tilsetning av einerbær høynes viltsmaken betraktlig.Retten er enkel å lage, men krever sin tid i ovnen.
Finhakk urtene og gni steken inn med salt, pepper og urter. Del gulrøtter og selleri i store biter, sjalottløk og sopp deles i to. Legg steken i en ildfast form eller i langpanne oppå grønnsakene. Hell på kraft og sett i stekeovnen på 175°C. Når steketermometeret viser 65°C er kjøttet rosa, ved 72°C er det grått, anslått steketid er ca 1 1/2 - 2 timer.
Ta ut steken og la den hvile mens du lager sausen. Sil av sjyen, kok opp og smak til med krydder. Jevn med litt maisennamel utrørt i litt kaldt vann.
Serveres med en halv hermetisk pære og 2 ts lett tyttebærsyltetøy eller rognebærgele og lettkokt brokkoli og oppblåste poteter."
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 742)
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-10
Oppdatert dato:2002-08-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift