Runde glutenfrie brød inneholder
212 Kalorier,
39 g Karbo,
2 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Runde glutenfrie brød har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Runde glutenfrie brød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Runde glutenfrie brød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 212.39 | 2 066.55 | 688.85 | Kcal |
Protein | 1.91 | 18.58 | 6.19 | gram |
Karbohydrat | 39.33 | 382.68 | 127.56 | gram |
Kostfiber | 2.88 | 28.02 | 9.34 | gram |
Fett | 4.63 | 45.05 | 15.02 | gram |
Mettet fett | 3.02 | 29.38 | 9.79 | gram |
Salt | 1.50 | 14.55 | 4.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.74 | Kr 26.66 | Kr 8.89 | .- |
Hele oppskriften veier | 973 totalt | 973 pr porsj | 324 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 74,07 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 3
brød
Varm vannet og melken til 37 grader. Smuldre gjæren i en bolle og hell væsken over. Rør til gjæren er oppløst. Ha i smøret, sirup, salt og krydder. Rør godt.
Bland til slutt i melet men spar litt til utbaking. Elt med maskin i 5 minutter. La den hvile under duk i 25 minutter.
Ha mel på bakebordet og ha opp deigen. Del den i 3 like biter.
Arbeid hver del til ett rundt brød.
Legg brødene på en papir kledd plate og sett til heving i 30 minutter.
Stekes så midt i ovnen ved 250 grader i ca 10-15 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 3343)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-10
Oppdatert dato:2011-01-10
Lesere:
7259 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift