Rundstykker med egg og karse inneholder
230 Kalorier,
30 g Karbo,
9 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Rundstykker med egg og karse har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rundstykker med egg og karse er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rundstykker med egg og karse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 229.71 | 347.16 | Kcal |
Protein | 8.68 | 13.12 | gram |
Karbohydrat | 30.33 | 45.84 | gram |
Kostfiber | 1.78 | 2.69 | gram |
Fett | 7.79 | 11.77 | gram |
Mettet fett | 2.38 | 3.60 | gram |
Salt | 0.57 | 0.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.57 | Kr 11.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 605 | gr totalt | gram |
Lavkarbo energi er | 52,81 % | | |
Fremgangsmåte:
Ha egg og majones i en bolle, og krydre og blande godt. Klipp av karsen fra potten, eller rens brønnkarsen.
Del rundstykkene og smør dem. Fyll dem med eggemajones og dryss karse oppå. Legg sammen rundstykkene og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12704)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smørbrød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Lesere:
3892 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift