Russisk eplekake (Sharlotka) inneholder
149 Kalorier,
23 g Karbo,
2 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Russisk eplekake (Sharlotka) har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Russisk eplekake (Sharlotka) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
8925 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Russisk eplekake (Sharlotka) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 149.09 | 2 302.32 | 191.86 | Kcal |
Protein | 2.47 | 38.14 | 3.18 | gram |
Karbohydrat | 23.37 | 360.89 | 30.07 | gram |
Kostfiber | 2.78 | 42.93 | 3.58 | gram |
Fett | 3.95 | 61.00 | 5.08 | gram |
Alkohol | 0.66 % | 10.19 | 0.85 | gram |
Mettet fett | 2.23 | 34.44 | 2.87 | gram |
Salt | 0.33 | 5.07 | 0.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.28 | Kr 50.65 | Kr 4.22 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 544 totalt | 1 544 pr porsj | 129 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 62,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Fjern skorpen på brødskivene og smul dem godt opp. Stek brødsmulene i smør i pannen. Ta pannen av, tilsett rødvin, sitronsaft, sukker og appelsinskall. Bland godt og ha i vaniljesukker.
Smør en form godt og dryss den lett med finraspet grovbrød. Legg et lag av blandingen i bunnen, deretter et lag tynne eplebåter og kanel og på toppen et nytt lag med brød-blandingen. La formen stå i stekeovnen ved 150 C i 50-60 minutter.
Serveres som den er, og varm.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6637)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Eplekake
Diett/allergi:
Uten egg
Land:
Russland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift