Rypesuppe





Rypesuppe inneholder 109 Kalorier, 3 g Karbo, 7 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Rypesuppe har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rypesuppe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 850grkjøtt av rype
1stkgulrot
1stkløk
1bit(er)sellerirot
1stkeple
1stkappelsin
8clkonjakk
0,5tstimian
1tsrosmarin
1tsmerian
1literhønsebuljong
1sssmør eller margarin
Ca 2,5sshvetemel
4dlkremfløte
12clmadeira
1bunt(er)persille


Annonse



Næringsdeklarasjon for Rypesuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109.16869.40Kcal
Protein7.0355.99gram
Karbohydrat2.8122.38gram
Kostfiber0.594.70gram
Fett6.5952.49gram
Mettet fett3.7129.55gram
Alkohol1.33 %
Salt0.372.94gram
Pris på oppskriftenKr 9.37Kr 74.63Kroner
Hele oppskriften veier3 186 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær ut brystbitene. Del resten av skroget og lårene i småbiter. Brun det i matfett.

Skrell og skjær frukt og grønnsaker i biter. Brun og bland alt en stund. Brenn av med konjakk. Ha i krydderet og rør om. Hell på buljongen og la det koke ca 1 time.

Brun brystbitene og legg dem i buljongen. La det syde 15-20 minutter. Skjær kjøttet i terninger. Sil buljongen. Bland hvetemel og fett og jevn buljongen med det. Ha i fløten. La det koke en liten stund.

Hell i madeira. Legg i kjøtterningene og strø over finhakket persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7205)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Lesere: 5349 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.