Rypesuppe inneholder
108 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Rypesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rypesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rypesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 108.08 | 860.80 | Kcal |
Protein | 7.03 | 55.99 | gram |
Karbohydrat | 2.81 | 22.38 | gram |
Kostfiber | 0.59 | 4.70 | gram |
Fett | 6.47 | 51.53 | gram |
Mettet fett | 3.58 | 28.51 | gram |
Alkohol | 1.33 % | | | |
Salt | 0.37 | 2.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.37 | Kr 74.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 186 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,39 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær ut brystbitene. Del resten av skroget og lårene i småbiter. Brun det i matfett.
Skrell og skjær frukt og grønnsaker i biter. Brun og bland alt en stund. Brenn av med konjakk. Ha i krydderet og rør om. Hell på buljongen og la det koke ca 1 time.
Brun brystbitene og legg dem i buljongen. La det syde 15-20 minutter. Skjær kjøttet i terninger. Sil buljongen. Bland hvetemel og fett og jevn buljongen med det. Ha i fløten. La det koke en liten stund.
Hell i madeira. Legg i kjøtterningene og strø over finhakket persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7205)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Lesere:
5712 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.