Rypesuppe med ostepinner inneholder
89 Kalorier,
6 g Karbo,
2 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Rypesuppe med ostepinner har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rypesuppe med ostepinner er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
4137 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rypesuppe med ostepinner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.78 | 409.88 | Kcal |
Protein | 1.50 | 6.93 | gram |
Karbohydrat | 5.74 | 26.50 | gram |
Kostfiber | 0.57 | 2.63 | gram |
Fett | 6.52 | 30.10 | gram |
Mettet fett | 4.00 | 18.47 | gram |
Salt | 0.81 | 3.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.38 | Kr 6.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 770 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,86 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm smøret i en gryte, rør i melet, spe med rypekraften og la suppen koke opp under omrøring. Ha i kokte, stenfrie svisker, kokt gulrot som er skåret i tynne staver, eplebåter, ananasbiter, nellik og fløte. Smak til med sukker. Varm suppen til den er på kokepunktet, og la den stå og trekke i 4-5 minutter.
Smelt smøret til ostepinnene og slå det i en bolle. Tilsett revet ost og mel. Lag en deig som får stå kjølig til den stivner.
Trill ut deigen til tynne stenger som deles opp i 7-8 cm lengder.
Stek bitene fint brune ved sterk varme.
Ved servering legges pinnene i en glasskål og serveres ved siden av suppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 14125)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Svalbard
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-27
Oppdatert dato:2003-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift