Fotograf:
Matprat.no
Salami med jordbærsalsa inneholder
145 Kalorier,
3 g Karbo,
5 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Salami med jordbærsalsa har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Salami med jordbærsalsa er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3703 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Salami med jordbærsalsa!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 144.87 | 403.91 | Kcal |
Protein | 4.82 | 13.44 | gram |
Karbohydrat | 3.13 | 8.73 | gram |
Kostfiber | 1.41 | 3.93 | gram |
Fett | 12.25 | 34.15 | gram |
Mettet fett | 3.83 | 10.68 | gram |
Salt | 1.50 | 4.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.45 | Kr 29.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 673 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,64 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne salsaen smaker også godt til spekeskinke, fenalår eller annen spekemat
1. Stek salamiskivene i en stekepanne og legg de på et kjøkkenpapir. Skivene skal være sprø og tørre.
2. Del jordbær og rabarbra i sukkerbitstore stykker. Skrell nederste delen av aspargesen, og forkok dem i lettsaltet vann ca 3 minutter. Avkjøl og del dem i lengde på ca 2 cm.
Rens og finhakk sjalottløk. Bland sammen med løk, gressløk, lime, olivenolje, balsamicoeddik, krydder og sukker. Vend til slutt inn jordbær, asparges og rabarbra.
3. Anrett halve tomater, jordbærsalsa og stekte salamiskiver i små skåler eller på en suppeskje. Pynt med basilikum.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20413)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-10-08
Oppdatert dato:2005-10-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift