Server som smårett, eller forrett i mindre porsjoner. Oppskriften inneholder
91 Kalorier,
8 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Salat med andebryst og plommesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Salat med andebryst og plommesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 91.39 | 483.09 | Kcal |
Protein | 5.71 | 30.18 | gram |
Karbohydrat | 7.99 | 42.24 | gram |
Kostfiber | 1.15 | 6.08 | gram |
Fett | 3.81 | 20.14 | gram |
Mettet fett | 0.83 | 4.39 | gram |
Salt | 0.15 | 0.81 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.45 | Kr 76.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 114 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Plommesaus:
Halver plommene og fjern steinene.
Legg plommene i en gryte med sukker, stjerneanis, chili og vann og la surre, til blom mene er helt møre, ca. en halv time.
Fjern chili og stjerneanis og la plommene kjøle ned en anelse.
Blend plommene og smak til med soya- og østerssaus.
Salat:
Skjær nepene i ultratynne skiver, evt. på en påleggsmaskin. Skjær auberginen i lange båter på langs.
Legg begge deler på en bake plate med bakepapir, pensle med olivenolje og dryss salt og hvit pepper på.
Bak grønnsakene i ovnen ved 220ºC i ca. 15 minutter.
De må gjerne få litt mørke kanter
Skyll og tørr salatene godt.
La dem bli i så store og hele stykker som mulig.
Hakk sitronskall fint.
Riss fettlaget på andebrystene med en skarp kniv og krydre godt med
salt og kvernet pepper.
Stek andebrystene ca. 3 minutter på hver side.
La dem hvile litt og skjær dem i tynne diagonale skiver.
Anretning:
Bland salatene og stikk skiver av andebryst, neper og auberginer "inn" i salaten.
Drypp med plommesaus og dryss finhakket sitronskall over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 26197)
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-08-09
Oppdatert dato:2009-08-09
Lesere:
5108 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.