Fotograf:
Matprat.no
Salat med kyllinglever inneholder
248 Kalorier,
3 g Karbo,
9 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Salat med kyllinglever har beregnet å ha følgende allergener
Nøtter, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Salat med kyllinglever er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5203 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Salat med kyllinglever!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 248.01 | 553.06 | Kcal |
Protein | 8.54 | 19.04 | gram |
Karbohydrat | 2.67 | 5.95 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 2.63 | gram |
Fett | 21.90 | 48.84 | gram |
Mettet fett | 3.38 | 7.54 | gram |
Alkohol | 0.53 % | | | |
Salt | 0.41 | 0.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.88 | Kr 24.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 338 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,3 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tin kyllingleveren og rens den ved å trekke av så mye av de tynne hinnene som mulig. Del dem i to hvis de er store. Legg dem i en skål og hell over konjakken. Dryss over litt salt og kvernet pepper.
Del baconskivene i to. Rull en og en bit lever inn i bacon og fest med en tannpirker. Stek i litt smør eller olje til baconet er sprøtt. Legg på tørkepapir så de får renne av seg.
Rist valnøttene med litt olivenolje i en stekepanne. Vær forsiktig så de ikke blir brent. Trekk til side.
Ha alle ingrediensene til dressingen i et glass med skrulokk og rist den godt sammen.
Vask og tørk salatene og legg dem opp på tallerkenen. Anrett kyllinglever, cherrytomater og valnøtter rundt og drypp dressingen over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 27383)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-02
Oppdatert dato:2010-09-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift